Home

KDO?

Svet metraže je trgovina s široko ponudbo metrskega blaga in pozamenterije, v kateri vam ponujamo velik izbor modnih tkanin za vsak dan, blaga priznanih blagovnih znamk, materialov za poslovno modo, šport in prosti čas, ter široko ponudbo dekorativnih materialov za dom in gospodinjstvo. Posebna ponudba – kristali Swarovski.

P.E. ŠIŠKA/LJ – Litostrojska 58 c, Ljubljana 01 2800 177/79

P.E. RUDNIK/LJ – Cvetkova ulica 39, 1000 Ljubljana 01 2800 182

KJE?

v3

ŠIŠKA:

KLIK ZA PRINT NAPOTKOV

SMER KRANJ

Ljubljanski prometni obroč zapustite na izvozu 5 – ind. cona Šiška, LJ Savlje.
Na vrhu izvoza pri stavbi Litostroj Power zavijte levo in se peljite 300m naravnost. V križišču s prednostno cest zavijte desno.  Peljite mimo stavbe Steel Center (30m) in zavijte levo. Trgovina Svet metraže se nahaja pri stavbi Mobitel skladišča.

SMER MARIBOR

Peljite se po avtocesti v smeri Maribor – Ljubljana. Na razcepu LJ – Zadobrova zavijete desno na ljubljanski prometni obroč v smeri LJ-sever. Nadaljujte po ljubljanskem prometnem obroču vse do izvoza 4 – Ljubljana Savlje. Pri prvem semaforju zavijete levo, čez most in pri naslednjem semaforju desno.
Peljite se po cesti 400m in v križišču s prednostjo naravnost. .  Peljite mimo stavbe Steel Center (30m) in zavijte levo. Trgovina Svet metraže se nahaja pri stavbi Mobitel skladišča.

SMER NOVO MESTO

Peljite se po avtocesti v smeri Novo Mesto – Ljubljana. Na razcepu Malence zavijte levo v smeri Kranja. Nadaljujete po ljubljanskem prometnem obroču vse do izvoza 5 – ind.cona Šiška, LJ Savlje. Na vrhu izvoza pri stavbi Litostroj Power zavijte levo in se peljite 300m naravnost. V križišču s prednostno cest zavijte desno.  Peljite mimo stavbe Steel Center (30m) in zavijte levo. Trgovina Svet metraže se nahaja pri stavbi Mobitel skladišča. (možen tudi dostop iz SMER MARIBOR)

SMER KOPER

Peljite se po avtocesti v smeri Koper – Ljubljana. Ob vstopu v ljubljanski prometni obroč zavijte levo v smer Kranj. Ljubljanski prometni obroč zapustite na izvoza 5 – ind. cona Šiška, LJ Savlje. Na vrhu izvoza pri stavbi Litostroj Power zavijte levo in se peljite 300m naravnost. V križišču s prednostno cest zavijte desno.  Peljite mimo stavbe Steel Center (30m) in zavijte levo. Trgovina Svet metraže se nahaja pri stavbi Mobitel skladišča.

Svet metraže
Litostrojska 58 c
1000 Ljubljana – Šiška
Slovenija – EU

e pošta: info@svetmetraze.si
Telefon trgovine: 01 2800 177

Odpiralni čas: od ponedeljka do petka • 9h – 20h / sobota • 9h – 17h / nedelja in prazniki • zaprto
Mestni potniški promet: Kino Šiška – Tovarna LEK (od ponedeljka do sobote)  KLIK > Linija.pdf

RUDNIK:

Trgovina Svet metraže je v neposredni bližini trgovskega centra Supernova in supermarketa E’Leclerc v trgovski coni Ljubljana-Rudnik.

Kako se pride do nas
Iz smeri centra po Dolenjski cesti zavijete na novem križišču pred Semenarno desno na nov priključek ulice Knezov štradon in preko novega železniškega prehoda v smeri nakupovalnega centra Rudnik. Pred trgovskim centrom Supernova zavijete levo.
Južno ljubljansko obvoznico zapustite pri izvozu Rudnik – trgovska cona in mimo trgovskega centra Rutar nadaljujete pot v smeri Supernova in E’Leclerc. Na krožišču izstopite v smeri novega železniškega prehoda proti Dolenjski cesti. Na koncu trgovskega kompleksa Supernova zavijete desno in nato levo.

Svet metraže
Cvetkova ulica 39
1000 Ljubljana – Rudnik
Slovenija – EU

e pošta: info@svetmetraze.si
Telefon trgovine: 01 2800 182
Telefon spletne trgovine: 01 2800 173

Odpiralni čas: od ponedeljka do petka · 8h – 21h / sobota · 9h – 21h / nedelja in prazniki · zaprto
Mestni potniški promet: proga 3 in 2

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s